tuuliopettaa.jpg
 

Ratsastustunnit ja -kurssit toteutetaan pienryhmissä tai yksityistunteina. Opetuksessa haluan toimia aina yksilöllisesti hevosen ja ratsastajan ehdoilla. Istuntalähtöisen ja pehmeän ratsastustyylin lisäksi käytän mielelläni myös maasta käsin tehtäviä harjoituksia. Ohjaajana olen ystävällinen mutta tarkka. Ilahdun tyytyväisistä hevosista ja pienistä onnistumisista. Erikoisosaamistani on islanninhevosten askellajiratsastus, mutta tunneilleni ovat tervetulleita myös muun rotuiset harrastetason hevoset.

Tunnit

Arki-iltaisin opetan idyllisellä islanninhevosiin erikoistuneella Purola Farmilla Saarijärvellä. Purolassa on miellyttävät puitteet ja laadukkaat turvalliset hevoset, jotka tekevät harrastamisesta antoisaa. Sopimuksen mukaan pidän tunteja myös omalla tallillasi.

Purolan tuntivaraukset Pipsa Wagner puh. 040 512 1432

Tunnit omalla tallillasi: 40 €/kerta 1-4 ratsastajaa

Hinta sisältää arvonlisäveron ja matkakustannukset 30 km säteellä kotoani. Kauempana sijaitseviin kohteisiin lisätään matkakorvaus 20 snt/km.

Kurssit

Perus- askellaji- ja teemakursseja yksityisille tai yrityksille. Opetus pienryhmissä ja/tai yksityistunteina sopimuksen mukaan.

Kurssipäivä: 350 € (sis. alv). + mahd. matkakorvaukset sijainnin ja sopimuksen mukaan.